Gata vacanţa!

uit-im-back

Nu e chiar gata, dar am devenit funcţională, aşa că am zis să nu pierd vremea şi nici voi să nu mă uitaţi, aşa că…

Dragii mei, tocmai ce sunt proaspătă ”proprităreasă” pe tarlaua mea de blog, unde mi s-a zis că dacă încordez muşchiuleţul drept toate literele se vor alinia frumos la stânga şi dacă fac la fel cu cel stâng, grafica o să fie în concordanţă cu starea mea de zen. Ca atare, până o să ia forma definitivă dorită sau visată de mine noaptea, sper că o să fiţi îngăduitori cu mine şi vă rog să-mi semnalaţi eventuale erori sau neplăceri când îmi treceţi pragul.

Ţin să-i super mulţumesc zânului meu, Ioniţă Cristian Alexandru, pe care îl găsiţi pe facebook, aici sau aici, pentru răbdarea de care dă dovadă şi-mi ascultă mofturile doleanţele. Fără el nu ştiu cum m-aş fi descurcat în trecerea asta pe domeniu propriu, trecere cu care mintea mea cocheta de ceva vreme.

Până la următoarea postare, țineți-mi pumnii, încă învăț!

Fabiola Ion

Îmi place să râd. Mult, sincer şi cu oameni cu drag de viaţă. Am şi plâns dar rimelul curs pe obraji nu se asorta cu sufletul meu. Îmi place să mă joc cu cuvintele, să le potrivesc zâmbetului şi să transmit mai departe starea de bine. Sunt soţie şi mamă de două buburuze, ele mă inspiră dar mă şi transpiră, iar ziua în care să spun că mă plictisesc încă nu s-a inventat.

Ultimele postari ale lui Fabiola Ion (vezi toate)

by

Îmi place să râd. Mult, sincer şi cu oameni cu drag de viaţă. Am şi plâns dar rimelul curs pe obraji nu se asorta cu sufletul meu. Îmi place să mă joc cu cuvintele, să le potrivesc zâmbetului şi să transmit mai departe starea de bine. Sunt soţie şi mamă de două buburuze, ele mă inspiră dar mă şi transpiră, iar ziua în care să spun că mă plictisesc încă nu s-a inventat.

26 thoughts on “Gata vacanţa!

  • fabiola

   Offf, şi pentru că eşti prima, tocmai ţie îţi răspund cu întârziere. Nu ştiu cum de nu am văzut comentariul tău. Mulţumesc din suflet şi să ne auzim/citim cu plăcere.

 1. Arată tare bine, îmi place mult! Bravo ţie şi zânului tău!
  Stai liniştită şi fă ce vrei tu, schimbă cât vrei până ajungi la forma pe care ai visat-o, noi avem răbdare 😀
  Aaaa, îmi place de mor că acceptă comentarii direct, unele „punctro-uri” nu vor aşa, trebuie să tot completezi nume şi prenume şi mail şi off… că io acolo cam încurc litere şi mă fac de râs când scriu Puteci de dot, de exemplu 😳
  Faaaain! 😉

  • fabiola

   Ăsta e meritul zânului, eu doar am zis ce vreau. Dragă „Putecuţo” eşti de toată isprava. Hai că m-ai făcut să râd de dimineaţă. Mulţumesc eu în numele lui, dar vede şi el.

   • Atunci îi mulţumim şi pentru „magia” făcută cu hopus-pocus că apare la notificări când răspunzi la comentarii. Asta e de nota 10 cu coroniţă. Ştii şi tu că intri pe un blog, citeşti, comentezi, mai intri o dată dar pe urmă poate uiţi. Şi omul ăla răspunde a doua zi şi … nasol.
    Aşa că: mulţumim, nenea zân!

 2. Hai sa-ti fie de bine la casa noua.Eu sper sa te pot citi si gasi fara adresa de mail. Nu de alta dar eu imi verific mail-ul cand mi-aduc aminte ca inca il mai am.. O idee pentru tine si pentru zan, ar putea face butoane de thums up sau down, pentru ca asa am putea aprecia si noi cititorii comenturile misto. Din ce observ eu, acum si alta data , doar bloggerii pot aprecia. Just asking :))))

 3. Succes maxim cu blogul tau, imi insenineaza ziua! Imi zici te rog si mie cum ai ajuns la blogul tau personal? Vreau si eu, am unul pe wordpress si am consumat toata memoria de 3G. Iti multumesc si astept sa ma „destepti” si pe mine.

  • fabiola

   Mulțumesc mult pentru apreciere! Pentru a trece pe domeniul tău trebuie urmați trei pași importanți. Primul, îți cumperi domeniul. Al doilea, apelezi la o firmă specializată pentru hosting și mai dai și aici niște bani. Al treilea, găsești o firmă specializată sau un foarte bun cunoscător să se ocupe de partea tehnică. După mine, asta e partea cea mai grea. Pentru alte detalii, mă găsești pe Facebook și vorbim pe privat.

 4. Bine te-am găsit în noua casă, dragă Fabiola! Habar n-aveam că ai revenit, așa atent am fost prin blogosferă! 🙂
  Foarte fain arată site-ul. Mă gândeam să te rog să postezi când vei putea un articol cu sfaturi și sugestii, pentru cei care ar vrea să facă aceeași schimbare. Dacă tot ai fost norocoasă cu „zânul” cel iscusit!
  Numai bine! 🙂

Lasă un răspuns