Buze sau ventuze?

image

Cine n-are buze senzuale, moi, catifelate, prelucrate, tatuate, ventuzate sau mai Dumnezeu-știe-cum, luați de aici doamne și domnișoare model!!!

Primesc imaginea de mai sus pe mesaj privat. Am căutat-o apoi și eu. De la draga mea D. Zice că n-ar strica să încercăm și noi. Că este ultima fiță în materie de… chiar, de ce?!? Că noi suntem cam învechite și pentru a crea senzații tari acasă n-ar strica un facelift sau facelips. Sau ce drăcovenie o mai însemna și asta. 

Mă gândeam printre râsete și chicoteli cu D. că dacă aș mușca serios din asfalt, așa, ocazional să zicem, din echilibristică pe tocuri cui sau admirat vreo steluță de pe cer mașină, rezultatul ar fi fost același. Poate chiar mai bine. Nici măcar n-ar trebui să-mi țin răsuflarea. 

Cum naiba să se inventeze așa ceva? Cât de minusculă să aibă orice femeie cutia craniană și-al ei creier, încât să creadă că își poate mări buzele doar cu o formă de… plastilină? Că mie așa mi se pare că e. 

Și pentru această „jucărie” să mai dai și bani. imageCe să  mai comentez, că nici nu-mi găsesc cuvintele. De fapt, am avut unele imediat ce am văzut imaginile dar nu sunt de reprodus aici. Că eu mi-s fată decentă. Vă las pe voi să vă dați cu părerea. Că tare sunt curioasă ce ziceți de bazaconia asta. 

foto: facebook

 

Fabiola Ion

by

Îmi place să râd. Mult, sincer şi cu oameni cu drag de viaţă. Am şi plâns, dar rimelul curs pe obraji nu se asorta cu sufletul meu. Îmi place să mă joc cu cuvintele, să le potrivesc zâmbetului şi să transmit mai departe starea de bine. Sunt soţie şi mamă de două buburuze, ele mă inspiră, dar mă şi transpiră, iar ziua în care să spun că mă plictisesc încă nu s-a inventat.

33 thoughts on “Buze sau ventuze?

  1. Pai stii ca daca stai cu gura intr-o cana fara sa lasi aer, cand scoti se umfla putin acolo unde au fost marginile. Asa e si aici. Bagi buzele si le scoti mai mari. Tine doar 5 min dar prima impresie e cea mai importanta, nu-i asa? 😂😂😂

  2. Pff efectul e temporar de la persoană la persoană de la 5min la câteva ore. Sunt fete care chiar nu au buze cărnoase și când vor să iasă în oraș își umflă buzele…ideea e că efectul dispare și arată fake oricum. Și e foarte scumpă chestia asta! Eu zic că mai bine apelăm la trucuri de make up și arată mult mai natural și nu exagerat. Asta dacă într-adevăr ne simțim complexate din cauza buzelor..

Lasă un răspuns