Visuri sfărâmate

deal-v1368692622

Asta s-a întâmplat unei tinere de 27 ani, în dorinţa ei de a face un salt cu paraşuta de la 4000 metri. Probabil că aţi aflat de tragedia de la aerodromul Clinceni, la TNT Brothers. Un vis frumos, o mare provocare, dar ce folos când din vina unei alte persoane îţi pierzi viaţa? Ce vină a avut ea?

În mintea mea stăruie gândul că poate în ultimele secunde înaintea impactului cu solul ea nu a conştientizat ce s-a întâmplat. Fiindcă eu una mă gândesc cu groază la ultimele ei gânduri. Cum dintr-un vis frumos să devină totul cel mai urât coşmar? Cum ironia sorţii face ca aceasta să fie ultima ei dorinţă împlinită? 

Am privit cutremurată imagini de acolo, am retrăit nişte senzaţii iar în final am rămas cu un gust amar şi dureros. Puteam să fiu eu în locul ei sau oricine care a făcut salturi în acel loc, cu acel instructor sau altul. Toţi de acolo sunt cu o experienţă impresionantă în spate, mai puţin ce-i care filmează sau fotografiază. Soarta face ca eu să fi avut un instructor cu dublul experienţei celui decedat. Dar asta nu înseamnă că nu e devastator ce s-a întâmplat. Că nişte destine s-au schimbat odată pentru totdeauna. Şi că trebuie să preţuim clipa şi momentele frumoase indiferent de ce va urma după.

Condoleanţele mele nu încălzesc prea tare dar nu am putut să nu-mi exprim compasiunea pentru familiile îndurerate, mai ales că şi eu am trăit o experienţă similară în urmă cu numai o lună şi jumătate.

foto:teamdeals.ro

Fabiola Ion
Ultimele postari ale lui Fabiola Ion (vezi toate)

by

Îmi place să râd. Mult, sincer şi cu oameni cu drag de viaţă. Am şi plâns dar rimelul curs pe obraji nu se asorta cu sufletul meu. Îmi place să mă joc cu cuvintele, să le potrivesc zâmbetului şi să transmit mai departe starea de bine. Sunt soţie şi mamă de două buburuze, ele mă inspiră dar mă şi transpiră, iar ziua în care să spun că mă plictisesc încă nu s-a inventat.

Lasă un răspuns