Stresul, bată-l vina!…

Luna lui mărțișor a venit la mine cu mult stres. Nedorit, bineînțeles. Toată luna, ca nu cumva să uit cum e. Și nu, nu e păcăleală de 1 Aprilie.

S-a ținut scai de mine. În seara asta, dau sa mă plâng soțului, că vede ce față lungă am. El îmi recomandă drăgostos  cel mai bun remediu:

– Vrei să-ți dau un….image

????      

foto: fukitol.com.au

Măi dragilor, m-a luat un râs, da’ un râs d-ăla sănătos, de om ne-râs de-o lună. Cum pana mea să existe un medicament cu așa denumire? Ei, uite că există. E real. Și este pentru depresie, anxietate și stres, exact problemele mele pe luna ce tocmai s-a încheiat.

Acum, depinde cum citești: FUCHITOL sau … F…K  IT ALL?

Eu aleg a doua variantă, cred că e mai sănătoasă! Și când vine și cu o invitație… cred că rezultatul e garantat.

Așa că:

image

Fabiola Ion
Ultimele postari ale lui Fabiola Ion (vezi toate)

by

Îmi place să râd. Mult, sincer şi cu oameni cu drag de viaţă. Am şi plâns dar rimelul curs pe obraji nu se asorta cu sufletul meu. Îmi place să mă joc cu cuvintele, să le potrivesc zâmbetului şi să transmit mai departe starea de bine. Sunt soţie şi mamă de două buburuze, ele mă inspiră dar mă şi transpiră, iar ziua în care să spun că mă plictisesc încă nu s-a inventat.

32 thoughts on “Stresul, bată-l vina!…

  1. remedii naturale împotriva stressului: ciocolata amara(cel putin 80% cacao!), sport, magneziu si vit B6 ce se gasesc în alimente usor de procurat… 🙂 sanatate, curaj si-o duminica florala! 😉

  2. Să-ţi spun una tare: După ce ai postat aici despre medicamentul …minune, le-am povestit colegilor de birou ce şi cum şi la ce e bun. De atunci, de fiecare dată când se plânge careva de oboseală, stres, răceală, dureri de cap se ridică un cor care spune: Ia un Fukitol !! Ca în reclama la Algozone, dacă o știi, numai că s-a înlocuit medicamentul. Zici că e casă de nebuni acolo, râdem de ne prăpădim ca niște copii tâmpiți. Asta ca să știi și ce alte efecte are Fukitol-ul…Iar azi a fost luni și nimeni n-avea chef de muncă, bașca vremea de afară, așa că s-a administrat la greu:)))

Lasă un răspuns