Ultima zi de festival la mal de mare

Nici nu știu cum au trecut atât de repede primele zile ale festivalului, ultima fiind pentru mine tot pe repede înainte, încercând totuși să-mi păstrez energia pentru marile atracții ale serii și nu numai.

LOST FREQUENCIES a susținut o mică conferință de presă înainte de show-ul lui și unul dintre mesajele lui a fost acela că a trebuit să renunțe la studiile sale superioare pentru a-și urma visul său. Uneori, da, trebuie să renunți la ceva ca să-ți poți atinge potențialul sau ceea te împlinește sau definește ca persoană.

Dacă în urmă cu o seară surpriza a fost buclucașa manea, în această seară a fost o schimbare de ultimă oră în program. Unul dintre cei mai așteptați artiști ai serii, DJ SNAKE, și-a anunțat pe ultima sută de metri renunțarea la prestația sa artistică din cadrul festivalului din motive personale, în locul său urcând pe scenă QUINTINO.

Atmosfera ce deborda de energie s-a menținut pe toată perioada, iubitorii de distracție și muzică live despărțindu-se cu greu de ultimele momente ale festivalului.

Uneori însă e mai bine să las imaginile să vorbească de la sine.

Fabiola Ion
Ultimele postari ale lui Fabiola Ion (vezi toate)

by

Îmi place să râd. Mult, sincer şi cu oameni cu drag de viaţă. Am şi plâns dar rimelul curs pe obraji nu se asorta cu sufletul meu. Îmi place să mă joc cu cuvintele, să le potrivesc zâmbetului şi să transmit mai departe starea de bine. Sunt soţie şi mamă de două buburuze, ele mă inspiră dar mă şi transpiră, iar ziua în care să spun că mă plictisesc încă nu s-a inventat.

Lasă un răspuns