Faci sau taci!

faci-sau-taci-891560l-600x0-w-e12a7af6

Nu sunt fan filme românești dar trebuie să recunosc că afișul acestui film mi-a stârnit interesul iar titlul lui m-a intrigat. Eu de făcut, tot fac, dar nu prea tac. Sau tac și nu mai fac. Sau când filamentele din creierașul meu se-ncing rău, fac și tac. Deh, metehne vechi, greu de răsturnat la anișorii mei.

Așadar nu am cum să ratez premiera acestui film, care în Constanța va fi joi, 14 martie, de la ora 19,30 la Cinema City Constanța Park iar distribuția este una mai mult decât grăitoare. Din ea fac parte Diana Dumitrescu, Codin MaticiucAna BaniciuAugustin Viziru, Levent Sali, Sandra Izbașa, Cătălin Cazacu, Monica Bârlădeanu, Cosmin Nedelcu (Micutzu), Gică Craioveanu, Bogdan Mălăele, Giulia, Oana Moşneagu,  Cristina Visterneanu, Maria Popoviciu și Horia Brenciu. 

Acest lucru nu mă face decât să cred că voi savura din plin o comedie bună fiindcă povestea prezentată în film pare una plină de provocări și situații inedite. Este vorba despre niște funcționari români care primesc vizita unui oficial din Spania și totodată trebuie să pună în aplicare o misiune secretă pentru a demasca o organizație criminală. Comicul situației derivă din faptul că ai noștrii (ca brazii, de altfel) nu cunosc o boabă de spaniolă iar directivele oficialului sunt un fel de baba oarba pentru ei.

Giulia-on-set-2

Filmul este unul independent, semnat de casa de producţie Next Spot sub regia lui Iura Luncașu și a fost realizat cu sprijinul Vertical Entertainment şi The Story Lab, divizia de conţinut a agenţiei internaţionale Dentsu Aegis Network. Din 22 martie el va rula în cinematografele din toată ţara.

17a058d2-e111-4f3d-be02-1055241e232c

Mai multe informații puteți găsi pe pagina oficială: https://www.facebook.com/FaciSauTaci/

Așadar, constănțeni și nu numai, nu ratați acest film care promite o porție zdravănă de râs și de bună dispoziție.

Mie nu-mi rămâne de făcut decât să vă urez tuturor vizionare plăcută!

Fabiola Ion

by

Îmi place să râd. Mult, sincer şi cu oameni cu drag de viaţă. Am şi plâns, dar rimelul curs pe obraji nu se asorta cu sufletul meu. Îmi place să mă joc cu cuvintele, să le potrivesc zâmbetului şi să transmit mai departe starea de bine. Sunt soţie şi mamă de două buburuze, ele mă inspiră, dar mă şi transpiră, iar ziua în care să spun că mă plictisesc încă nu s-a inventat.

2 thoughts on “Faci sau taci!

Lasă un răspuns