În fiecare an, același gând

two-hearts-in-love-4k-wallpaper-680x425În fiecare an am același gând, neschimbat, doar modelat de tine și din ce în ce mai profund, mai temător, mai clar, mai concis.

Cum aş putea să-ţi spun cât de mult însemni tu pentru mine? Cum aş putea să-ţi spun că râd atunci când râzi şi tu, că plâng atunci când plângi şi tu, că mă bucur enorm la fiecare reuşită de-a ta fiindcă implicit e şi a mea sau că mă întristez când nu reuşeşti fiindcă ştiu cât de mult îţi doreşti?

Cum aş putea să-ţi spun că eşti o bucată din sufletul meu de care nu mă pot lipsi? Că orice ai face eşti şi vei fi acolo pentru tot restul vieţii? Că îmi colorezi viaţa aşa cum numai tu ştii s-o faci? Că imaginea împlinirii mele a fost redefinită de când ai apărut în viaţa mea? Că m-am redescoperit şi am învăţat ce înseamnă iubire necondiţionată?

Cum aş putea să-ţi spun că m-ai paralizat de frică cum nu credeam că aş putea simţi sau ai stârnit valuri de emoţii cum nici nu visam că pot exista?

În fiecare zi mă lupt cu mine să fiu exact aşa cum îţi doreşti, să nu te dezamăgesc, să ştii că-ţi sunt alături când ţopăi de fericire sau când ai nevoie de o îmbrăţişare caldă. În fiecare zi mă gândesc că de cele mai multe ori greșesc, iar când realizez asta, mi-e teamă să nu fie totuși prea târziu. Că n-am făcut sau n-am spus ce trebuia, când trebuia. Mi-e teamă că nu ți-am lăsat aripile prea lungi ca tu să poți zbura prin vâltoarea vieții sau mai rău, că n-am avut mai multă grijă ca ele să crească frumos.

Cu toate acestea, ești perfectă. Ai tot ce-ți trebuie pentru a-ți îndeplini cele mai îndrăznețe visuri, visuri pe care e de ajuns doar să ți le dorești. Ce îți doresc eu? Să fii sănătoasă și mereu cu zâmbetul pe buze. Să nu-ți pierzi încrederea în tine și nici sinceritatea sentimentelor. Atât. De restul, sunt convinsă că viața îți va oferi. Din plin.

NU ȘTIU cum să-ți spun toate astea. NU ȘTIU dacă tu o să-nțelegi. Cel puțin nu acum. Știu că va rămâne scris iar tu, peste ani, vei înțelege tot. 

ȘTIU că în fiecare an, de ziua ta și a surorii tale, am același gând. Că sunt al naibii de norocoasă să vă fiu mamă.

LA MULȚI ANI, buburuză mare!!!

Fabiola Ion
Ultimele postari ale lui Fabiola Ion (vezi toate)

by

Îmi place să râd. Mult, sincer şi cu oameni cu drag de viaţă. Am şi plâns dar rimelul curs pe obraji nu se asorta cu sufletul meu. Îmi place să mă joc cu cuvintele, să le potrivesc zâmbetului şi să transmit mai departe starea de bine. Sunt soţie şi mamă de două buburuze, ele mă inspiră dar mă şi transpiră, iar ziua în care să spun că mă plictisesc încă nu s-a inventat.

20 thoughts on “În fiecare an, același gând

  1. La mulţi ani Buburuzei şi ţie viaţă lungă pentru a te bucura de realizările lor! Nu am reuşit să postez comentariul pe fb aşa că o fac aici! Sărut mâna!

Lasă un răspuns