Un înger s-a întors acasă

475990_591328004213628_738607603_o

Un înger a venit printre noi, ne-a luminat vieţile şi sufletele apoi s-a întors la el acasă, acolo unde-i este locul. Un înger cu zâmbet pe buze, un suflet frumos care a dat dovadă de multă putere şi forţă în faţa nedreptăţii vieţii.

Nu pot exprima în cuvinte tot ce simt şi tot ce ar fi de spus despre o tragedie. Pentru că, pînă la urmă, e vorba de o tragedie. O fiinţă plecată dintre noi mult prea devreme, un suflet care a luptat până în ultima clipă, având ca principal scop dorinţa fierbinte de ai fi alături fiicei ei cât mai mult timp, a trebuit să-şi găsească liniştea în ceruri.

„Ar trebui să spun acum tot ce nu ţi-am spus când am avut ocazia. Dar mi s-a părut tot timpul mult prea nepotrivit sau deplasat. Erai atât de plină de viaţă!! Am greşit.

Îmi pare rău că te-am făcut să plângi când ţi-am trimis poze cu Iulia de pe plajă. Voiam să te bucuri de bucuria ei, să vezi cât de bine se distrează şi să fii mândră de aşa copil. Te-am boscorodit, ţi-am zis atunci că nu-ţi voi mai trimite nicio poză, eu voiam să-ţi stârnesc un zâmbet nu o lacrimă.

Mi-ar fi plăcut să-ţi fi putut ura multă sănătate peste o lună, să-ţi aud vocea caldă şi blândă. Dar mai ales să te văd zâmbind.

Te-am văzut prea târziu. Nu am putut să te strâng în braţe. Doar gândul meu te-a îmbrăţişat strâns şi ţi-a şoptit tot ce am vrut să-ţi spun. Şi încă ceva în plus, lucru pe care sper să te bucure.”

Viaţa e nedreaptă, e ucigătoare la propriu, dar tăria, forţa şi exemplul ei îl voi avea mereu proaspăt în memorie pentru clipele când voi fi la pământ, pentru când voi şti că am impresia că toate problemele s-au adunat la mine.

Să-ţi fie somnul lin, Mădălina!!

 

Fabiola Ion

Ultimele postari ale lui Fabiola Ion (vezi toate)

by

Îmi place să râd. Mult, sincer şi cu oameni cu drag de viaţă. Am şi plâns dar rimelul curs pe obraji nu se asorta cu sufletul meu. Îmi place să mă joc cu cuvintele, să le potrivesc zâmbetului şi să transmit mai departe starea de bine. Sunt soţie şi mamă de două buburuze, ele mă inspiră dar mă şi transpiră, iar ziua în care să spun că mă plictisesc încă nu s-a inventat.

13 thoughts on “Un înger s-a întors acasă

Lasă un răspuns