Dimineaţa. Dans sau somn?

13731772_668107543338412_8665937030268552980_o

Claaaar, somn. Dacă e să aleg între ele aşa, la prima strigare, fără nicio clipire de gene sau multă filosofie, somn să fie. De voie. Dar cum îmi plac unele provocări, de data asta am zis că n-oi crăpa de somn, dacă într-o dimineaţă din vacanţa mare renunţ la Cuvioasa Lene şi Sfântul Somn şi pun ceasu’ să-mi zgârie creierii la 6 dimineaţa, ca să fiu la o bâţâială sincron cu fetele bloggeriţe din Constanţa la ora 7. Dimineaţa.

Cristina Joy a lansat provocarea, eu am zis da. Da, ştiu, am fost masochistă rău. Ultima oară când am sculat toată suflarea din casă, pe la 5 dimineaţa, pentru un răsărit de soare că aşa visasem eu c-o noapte în urmă, m-am umplut de urări de bine şi lătrat de câini. Asta e altă poveste, o găsiţi aici.

Aşadar înarmată cu chef, o sticlă de apă, telefonul şi cheile de la maşină, am plecat să văd dacă mă mai ţin balamalele pentru o oră de sport în aerul răcoros al dimineţii şi dacă mai ajung înapoi întreagă la serviciu. Eram aşa de trează că am deschis geamurile larg la maşină. Degeaba, tot am greşit drumul dar am fost punctuală.

Mi-am făcut o cruce-n gând, am bolborosit tot acolo un „Dă Doamne să nu sune fetele astea la 112” căci eu cu sportul ne-am cam certat în ultima vreme şi am început. Să dansăm. În portul turistic, lângă iahturi şi bărci de agrement.

N-om fi fost noi dansatoare profesioniste, da’ ne-am hăhăit din toţi plămânii.  Am admirat-o pe Energie Vie, pardon Cristina, io nici la 20 de ani nu mă mişcam ca ea. Şi mi-a mai plăcut că a fost blândă cu noi, şi-o fi zis să nu ne rupă-n două din prima. Şi nu ştiu de ce (a, da, de sadică ce sunt, să dorm cu capu’ pe birou după), da’ s-ar putea să repet figura. Că mi-a plăcut.

Pentru identificare în poză, io sunt roz bonbon pe maieu iar Cristina e pă şentru, dând tonul distracţiei. Şi până la ora asta, adică spre cinci după amiază, capul încă a rămas ţeapăn pe umeri, ochii au mai alunecat în gură din când în când.

foto: mi-e ruşine, da’ am uitat cum îl cheamă.

 

 

 

Fabiola Ion

Ultimele postari ale lui Fabiola Ion (vezi toate)

by

Îmi place să râd. Mult, sincer şi cu oameni cu drag de viaţă. Am şi plâns dar rimelul curs pe obraji nu se asorta cu sufletul meu. Îmi place să mă joc cu cuvintele, să le potrivesc zâmbetului şi să transmit mai departe starea de bine. Sunt soţie şi mamă de două buburuze, ele mă inspiră dar mă şi transpiră, iar ziua în care să spun că mă plictisesc încă nu s-a inventat.

29 thoughts on “Dimineaţa. Dans sau somn?

    • Fabiola Ion

      :))))) nuuu, până acuș nimica, nimicuța. Văz eu mâine. Păi eu nu eram atentă la pozar ci la pașii pe care trebuia să-i învăț.

  1. deci stau pe burtă… ca un balansoar… de râs. sursa foto nu știu cum îl cheamă 🙂 păi tare asta, măcar se simte menționat. oricum poza e de milioane… că tot sunt la modă filmele cu street dance 😛 un șurub, o suceală-n cap…

Lasă un răspuns