Un pic de vacanţă

Clipboard01-LY916569TK

Dragii mei, fiindcă vara şi-a intrat în drepturi eu şi blogul meu intrăm într-o mică vacanţă pe o perioadă habar-n-am-cât-va-fi.

Nu, nu plec efectiv în vacanţă deşi tare mi-ar surâde lucrul ăsta, voi munci cu drag şi văd eu cât spor în continuare şi voi cosmetiza blogul aşa cum mă pricep eu mai bine şi zânul care mă ajută în toată aventura asta. Fiindcă pentru mine e o adevărată aventură treaba asta. Încă mi se împiedică limba-n gură când pronunţ nişte termeni tehnici.

Împreună vom încerca să-i cumpărăm cel mai potrivit costum de baie şi să-l lansăm în apele nu chiar liniştite ale netului. 

Până când va fi gata eu voi încerca să păstrez legătura cu voi, ca şi până acum, în limita timpului disponibil şi sper că perioada aceasta de schimbare să nu fie prea lungă.  

Vă mulţumesc din suflet tuturor care mi-aţi trecut pragul şi v-aţi rupt din timpul vostru pentru a-mi citi gândurile, păţaniile sau aberaţiile. 

Pe curând, să ne (re)citim sănătoşi!

foto: www.infoo.ro

 

Fabiola Ion
Ultimele postari ale lui Fabiola Ion (vezi toate)

by

Îmi place să râd. Mult, sincer şi cu oameni cu drag de viaţă. Am şi plâns dar rimelul curs pe obraji nu se asorta cu sufletul meu. Îmi place să mă joc cu cuvintele, să le potrivesc zâmbetului şi să transmit mai departe starea de bine. Sunt soţie şi mamă de două buburuze, ele mă inspiră dar mă şi transpiră, iar ziua în care să spun că mă plictisesc încă nu s-a inventat.

26 thoughts on “Un pic de vacanţă

  1. Cu marea atât de aproape… cum să nu te invidiem. Noi, ceilalți, atâta ne mai pregătim din vreme, pentru o săptămână de vacanță la mare. Pe când voi, care stați la malul mării, coborâți în papuci când vă vine mai bine. Și ce fain este!
    Să te bucuri de această vară din plin, împreună cu Buburuzele tale, dragă Fabiola! 🙂

    • Paradoxal, constănțenii fac cea mai puțină plajă. Chiar dacă am putea oricând să facem asta suntem prinși în iureșul vieții și rar ne bucurăm de ea. Eu încerc să profit la maxim de ea, ori de câte ori pot. Mulțumesc, la fel, o vară frumoasă plină de bucurii, Alex! 😊

Lasă un răspuns