Tot eu, fără nicio pălărie

12744178_1532289723767569_8840720356512366262_n

Dragii mei, trebuie să-mi cer scuze fiindcă v-am băgat puțin în ceață și nu v-am anunțat. Am considerat că nu e mare scofală, nu sunt eu buricul pământului, dar cred că era mai corect să știți.

Așadar, de două zile, Fata Veselă s-a dat doar o singură dată peste cap și peste noapte s-a transformat în Fabiola Ion. De fapt, nu s-a transformat, e aceeași, doar că din mai multe motive a hotărăt să se semneze de acum încolo cu numele real. 

Cu această ocazie vă mulțumesc pentru interesul cu care îmi urmăriți postările iar celor noi, care acum îmi trec pragul, le spun un sincer Bine ați venit!  și sper să vă placă căsuța mea virtuală.

Cu drag de la mal de mare,

  Fabiola Ion

foto: moaca mea, pe bune!

Fabiola Ion
Ultimele postari ale lui Fabiola Ion (vezi toate)

by

Îmi place să râd. Mult, sincer şi cu oameni cu drag de viaţă. Am şi plâns dar rimelul curs pe obraji nu se asorta cu sufletul meu. Îmi place să mă joc cu cuvintele, să le potrivesc zâmbetului şi să transmit mai departe starea de bine. Sunt soţie şi mamă de două buburuze, ele mă inspiră dar mă şi transpiră, iar ziua în care să spun că mă plictisesc încă nu s-a inventat.

43 thoughts on “Tot eu, fără nicio pălărie

  1. În ceea ce mă privește, cu toate că pe net se relaționează (?!) în virtual, eu nu cred astfel. Pentru mine relația înseamnă înțelegere și comunicare, așa încât prea puțin contează cum arată persoana sau numele acesteia. Comunicarea nu are nici o legătură cu aceste circumstanțe. Eu mă adresez numai OMULUI.

  2. Ce surpriză frumoasă! Fabiola – fata cea veselă și buburuzele ei dragi. Numai bine și mult spor în postările viitoare, cu care sigur ne vei încânta.
    O duminică frumoasă, ție și familiei tale! 🙂

  3. Bun aşa! Nu de alta dar cu ocazia asta poate că facebook-ul va reuşi şi el să facă acordul corect. Renunţînd să-mi mai spună, ciudat: „Fatei vesela îi place asta” 😉

    • Daaa, ştii că până la emoticoanele care apar acum, butonul de LIKE îmi făcea „surpriza” asta. Care de altfel a amuzat-o foarte tare pe Otilia Ţigănaş. Gata, s-a rezolvat. 😀

  4. cind am vazut ca pe Instagram imi apare Fabiola Ion la un moment dat, am ramas asa putin….cine o fi asta si cum de o urmaresc? 🙂 Apoi mi-am dat seama ca ai schimbat numele . Ai un nume tare frumos.

Lasă un răspuns