Grecia în imagini


  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  

Fabiola Ion
Ultimele postari ale lui Fabiola Ion (vezi toate)

by

Îmi place să râd. Mult, sincer şi cu oameni cu drag de viaţă. Am şi plâns dar rimelul curs pe obraji nu se asorta cu sufletul meu. Îmi place să mă joc cu cuvintele, să le potrivesc zâmbetului şi să transmit mai departe starea de bine. Sunt soţie şi mamă de două buburuze, ele mă inspiră dar mă şi transpiră, iar ziua în care să spun că mă plictisesc încă nu s-a inventat.

39 thoughts on “Grecia în imagini

 1. Grecia e o ţară superbă, cu nişte frumuseţi cu totul aparte, care îţi pot umple golurile sufleteşti sau căderile de moral. Te uiţi la cer, la mare, la valuri, la stânci, te sui pe Acropolis şi îţi trece tot răul.

   • Am observat ca sunt cu telefonul. Dar asta nu a alterat frumusețea locurilor iar tu ai capturat esențialul :). Sa stii ca ma bate gandul, in părțile astea nu am ajuns. Insa o vacanta dupa sufletul meu in Grecia pornind de aici e cam usturătoare. Cred ca o sa iti cer niste inside tips despre cum e sa pornești la drum din tara, daca ne hotărâm anul viitor… Pot spune sincer ca imaginile tale m-au convins!

    • Eu o recomand, sincer. Iar dacă rezervi totul din timp, reușești să faci niște economii. Dar cred că știi asta. Noi am ales varianta cu mașina, a fost mai ieftin, dar ne-au cam înțepenit fundurile în scaun. Nu mai zic de numărul de ore.

     • Cred… Gasim noi o varianta convenabila si pt familia noastra… Multi de aici merg in tara si isi iau prin agentie pt Grecia/Turcia. Evident cu preturi mai bune decat aici. Poate ar fi o idee. Cu masina mergem mult prin Europa, dar cu opriri de o noapte in locuri ce merita vazute… Nu cred ca m-as aventura pe traseul ce duce spre Grecia, e ca un taram necunoscut pt mine…

     • Să trăiască GPS-ul. Nu vrei să știi pe ce coclauri am ajuns noi, cu tot cu el. 😁 Aproape pe domeniile cultivatorilor, unde termenul de „la țară” era în elementul lui. Dar astfel, nu am ratat imaginea macilor care mi-a încântat ochiul. Da, e o varianta și prin România. Noi mergem de ani buni pe cont propriu, dar cu temele bine făcute.

Lasă un răspuns