Aniversări

image

„Aniversările noastre sunt pene din imensa aripă a timpului.” –  Jean Paul Richter

Prima aniversare a fost urâtă și tristă. La fel și sfârșitul verii care era martoră. A plouat peste tot. N-am uitat-o, a fost etalon, de multe ori mă întorc la ea. Dar doar să-mi amintesc că am avut-o.

Au urmat multe altele. Le-am pierdut șirul, au fost de tot soiul. Cu soare, cu nori, cu furtuni sau doar cu vise. Unele au fost chiar perfecte. Ireal de perfecte. 

Altele își așteaptă cuminți rândul. Unele au emoții noi, cu amintiri plăcute, dragi, altele sunt doar zile din calendar. Unele au gustul dulce al unei reușite, al unei realizări, al unui gând, altele sunt doar zâmbete de complezență. Unele se uită. Altele niciodată. Toate sunt aniversări. Timpul trece, de curaj nu au nevoie, distanța e din ce în ce mai mică.

Ce m-aș face fără ele? Toate sunt parte din mine, le păstrez cu sfințenie. Așa cum sunt, și bune și rele. Dar oare toate merită „La mulți ani!” ???

( Din „Cioburi de suflet”)

foto: weheartit.com

 

 

 

Fabiola Ion
Ultimele postari ale lui Fabiola Ion (vezi toate)

by

Îmi place să râd. Mult, sincer şi cu oameni cu drag de viaţă. Am şi plâns dar rimelul curs pe obraji nu se asorta cu sufletul meu. Îmi place să mă joc cu cuvintele, să le potrivesc zâmbetului şi să transmit mai departe starea de bine. Sunt soţie şi mamă de două buburuze, ele mă inspiră dar mă şi transpiră, iar ziua în care să spun că mă plictisesc încă nu s-a inventat.

10 thoughts on “Aniversări

  1. Toate merita sa ne amintim de ele. Dupa ploaie, vine soare intotdeauna. Si daca n-ar fi si lucruri triste si urate in vietile noastre, oare ne-am bucura la fel de momentele frumoase? Ne-am mai da seama cand suntem fericiti? Sau cat de fericiti suntem de fapt?

Lasă un răspuns