Poveste


image

A fost odată un R. O literă că oricare alta dar în același timp specială, ca de altfel toate literele din preajma lui. O literă care și-a creeat propriul basm de fericire și iubire. Greu, ușor, numai el o știe. 

Acum mulți ani a întâlnit o altă literă. Prima din alfabet, prima cu adevărat importantă. Un A mare frumos, curat, iubitor. Bineînțeles că s-au iubit, iar acum, mai mult ca-n prima zi. Au început să-și țeasă povestea lor. 

Între timp, în viața lor și-au făcut apariția încă două litere. Un V mai mare, un V mai mic. Două bijuterii de litere, că nu știi de care să te minunezi mai întâi. Și și-au lărgit povestea. A devenit una mai complexă, mai dificilă, dar cu aceeași strălucire de diamant.

În fiecare an, în ianuarie, cele două litere au aceeași aniversare. Una lângă alta, una mai diferită decât cealaltă, dar cu aceeași constantă. Bucuria de a marca un nou an împreună. Cadoul cel mai prețios este frumusețea cu care se dăruiesc unul celuilalt și-și continuă povestea de iubire.

Așa că, dragii mei, un sincer și din suflet:

LA MULȚI ANI!!!!

Vă pup pe toți de la cel mai mic la cel mai mare.

A.W.R.

foto: crystalgifts.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fabiola Ion
Ultimele postari ale lui Fabiola Ion (vezi toate)

by

Îmi place să râd. Mult, sincer şi cu oameni cu drag de viaţă. Am şi plâns dar rimelul curs pe obraji nu se asorta cu sufletul meu. Îmi place să mă joc cu cuvintele, să le potrivesc zâmbetului şi să transmit mai departe starea de bine. Sunt soţie şi mamă de două buburuze, ele mă inspiră dar mă şi transpiră, iar ziua în care să spun că mă plictisesc încă nu s-a inventat.

17 thoughts on “Poveste

Lasă un răspuns