O vară ca… oricare alta?

summer_time-1455175

După fiecare vară, de ceva timp încoace, trag o linie imaginară și fac o analiză. Să văd, m-am distrat sau nu? M-am prăjit bine la soare sau am fost mai albă decât nordicii? Am avut nopți sub clar de lună sau le-am dormit pe toate? Am văzut locuri noi și am cunoscut oameni interesanți sau n-am acumulat nici o experiență?

Vara asta care tocmai ce-o jelesc, căci sezonul rece îmi displace, pot să zic că n-a trecut degeaba. Am făcut plajă, am reîntâlnit prieteni dragi, am trăit niște experiențe unice. Și poate n-a fost cum mi-am dorit-o dar cu siguranță nici plictisitoare nu a fost.

Am visat frumos dar am și trăit real. M-am și relaxat dar am și muncit. Regrete, cum am mai auzit pe la unii? Absolut nici unul. Bucurii? Cât cuprinde.

Fiindcă vara e întotdeauna prilej de bucurie. Eu aşa o văd. Printre lucrurile notabile aş enumera câteva:

Cireaşa de pe tort a fost în ultima zi de vară şi a fost şi cea mai plină în senzaţii şi trăiri.

Cam aşa a trecut, prind şi vara aceasta în albumul cu amintiri şi de-abia o aştept pe următoarea.

La voi cum a fost?

foto: dogonews.com

Fabiola Ion
Ultimele postari ale lui Fabiola Ion (vezi toate)

by

Îmi place să râd. Mult, sincer şi cu oameni cu drag de viaţă. Am şi plâns dar rimelul curs pe obraji nu se asorta cu sufletul meu. Îmi place să mă joc cu cuvintele, să le potrivesc zâmbetului şi să transmit mai departe starea de bine. Sunt soţie şi mamă de două buburuze, ele mă inspiră dar mă şi transpiră, iar ziua în care să spun că mă plictisesc încă nu s-a inventat.

4 thoughts on “O vară ca… oricare alta?

Lasă un răspuns