Blue. Something blue.

Asta ar fi tradiția americană la nunți. Puțin de albastru. Și eu am avut, un pic mai mult chiar, dar nu pentru a împrumuta ceva de la ei ci din simplu motiv că albastrul mă reprezintă. E culoarea mea. 

Este ceea ce-mi place să descopăr în tot ce mă înconjoară. De la haine, accesorii și până la șervețele de masă. Nu am făcut o pasiune din el. Nu mă îmbrac numai în albastru sau mă înec în el. Dar e prezent tot timpul. Mă face să mă simt bine în prezența lui. Când am fost în Grecia, m-am îmbolnăvit. La figurat. Nu credeam că există atâta explozie de culoare albastră.

Se spune că e o culoare aducătoare de liniște, claritate, de zen. De spiritualitate, echilibru și inteligență. De rece, atunci când e folosită în exces. Eu știu doar atât, îmi place la nebunie. Și mă bucur ca un copil când primesc un cadou albastru, indiferent ce este el. Ultima oară am primit un pix. Evident, ALBASTRU!

image

 

foto: keepcalm-o-matic.co.uk

 

Fabiola Ion

by

Îmi place să râd. Mult, sincer şi cu oameni cu drag de viaţă. Am şi plâns, dar rimelul curs pe obraji nu se asorta cu sufletul meu. Îmi place să mă joc cu cuvintele, să le potrivesc zâmbetului şi să transmit mai departe starea de bine. Sunt soţie şi mamă de două buburuze, ele mă inspiră, dar mă şi transpiră, iar ziua în care să spun că mă plictisesc încă nu s-a inventat.

14 thoughts on “Blue. Something blue.

  1. Vezi că-l împarți cu mine (sau eu cu tine). Mie îmi place albastrul acela vibrant, puternic. Acela e albastrul meu. Poate ai altă nuanță?
    Dar și pe mine mă reprezintă fără să-l exagerez. 🙂

  2. Mie imi place „galbenul”, auriul…
    Adevarat, in Grecia esti excedat de albastru…fie ca este vorba de cer, fie ca este vorba de mare. Te-ai intrebat de ce marea este „atat” de albastra?! Eu am gasit un raspuns…

  3. Si mie imi place albastrul de cand ma stiu. Daca cineva imi cumpara un cadou albastru, nu conteaza ce e: un pix, o bluza, o pereche de sosete. Dintre toate nuantele de albastru, cel mai mult imi plac albastrul foarte inchis si cel „electric”, care iese in ochi.

Lasă un răspuns