"Pulificarea" femeii

images

Am zis să scriu și despre asta. Reversul medaliei îl găsiți aici. Cum am iscat ceva reacții în rândul bărbaților, am zis să ofer această șansă și femeilor.

Așadar, o femeie poate fi pulificată, în multe situații, unele le-am remarcat chiar eu în viața reală. Consider că li se potrivește acest lucru, când acceptă de bună voie, fără a fi constrânse de alte circumstanțe.

Eu zic că:

  • dacă o femeie este trimisă de consoarta dragă și scumpă la service cu mașina, pentru o verificare tehnică sau să vadă de ce bate planetara, pe motiv că el este obosit și îl doare un picior, nu contează care, atunci este pulificată.
  • dacă o femeie își cară singură covoarele de la etajul 8, căci liftul evident că e stricat, ca să le bată (mai bine și-ar bate bărbatul), apoi retur cu ele, e clar, ea este pulificată.
  • dacă o femeie conduce dubița firmei, în scopuri personale, fiindcă soțului sau partenerului de viață i-a fost mai comod să ia de dimineață limuzina firmei, pe motiv (oare?) că s-a trezit primul de dimineață, pentru mine, ea este pulificată.
  • dacă o femeie organizează vacanța mult visată de amândoi, cap-coadă, adică: face toate rezervările, plinul la mașină, se ocupă de plata sejurului, verifică actele mașinii să fie în regulă, face bagajele, conduce tot drumul, asta deși ar fi apt și partenerul, vorbește la recepție când ajung, mai e cazul să zic cum este?
  • aaa, și lovitura de grație pentru bărbați: când el pleznește de dorința de a face un grătar. Da’-nu-ș-cum-se-face, că tot ea cumpără cărbuni, încinge grătarul, cumpără și carnea, o pregătește, o și face, mai arde carnea din „neatenție”, (bine ar fi să ardă micul), mai așează și masa iar la final e prea fără chef de a mai gusta din tot ce a pregătit. Păi nu e ea pulificată?

Să mai continui? Nu cred. Vorba lungă, sărăcia omului.

Bineînțeles că aștept reacții. De data asta, cu precădere ale femeilor! 🙂

foto: www.descoperă.ro

Fabiola Ion
Ultimele postari ale lui Fabiola Ion (vezi toate)

by

Îmi place să râd. Mult, sincer şi cu oameni cu drag de viaţă. Am şi plâns dar rimelul curs pe obraji nu se asorta cu sufletul meu. Îmi place să mă joc cu cuvintele, să le potrivesc zâmbetului şi să transmit mai departe starea de bine. Sunt soţie şi mamă de două buburuze, ele mă inspiră dar mă şi transpiră, iar ziua în care să spun că mă plictisesc încă nu s-a inventat.

22 thoughts on “"Pulificarea" femeii

  1. În cazul în care bărbatul e pizdificat, e cam greu să trăiască de unul singur, fără iubită/soție care, la rândul ei, va fi pulificată . În schimb, pulificarea femeii îi poate asigura acesteia o viață comodă și liniștită, având statutul de femeie necăsătorită. 🙂

  2. pai aia inseamna ca s-a maritat cu un papa-lapte. Nu zic, tu ca femeie sa nu poti face toate alea de una singura ( ba chiar e mai bine sa fii capabila, just in case). Dar sa ai asa un barbat linga tine? pai e mobila sau barbat?

  3. Vad ca nu amintesti nimic de femeia care se pulifica singura si o face chiar cu aplomb, cu voie buna. Femeia, dipa ce a vazut ca nu se poate lua la “tranta” dreapta cu barbatul…s-a gandit sa-l concureze chiar pe terenul acestuia. Asa ca si-a “tras” un taior replica la costumul barbatului sef…cu revere, cravata si in plus cu artileria grea din “dotare…vesta cambrata pe mijloc, iar fusta stamta , asa incat fesele sa fie cat mai bombate din spate si profil. Tocurile, nici prea cui, dar nici fara…potcovite cu un metal care la fiecare pas te baga in cadenta, de-ti vine sa-i dai onorul, cu mers ferm, privirea inainte fara clipiri si sclipiri sagalnice, cu un rictus al gurii sever si fata complet imobila….NU mai poate fi oprita de nimeni si de nimic. Vocea usor metalizata este fara inflexiuni, iar unghile ascutite tin pixul cu tenacitate semnand apasat si nervos actele. Are prietene din aceiasi tagma si merg in formatie de 2-3 prietene la un local de calitate. Bineanteles ca nici unui barbat nu-i va trece prin cap sa abordeze o asemenea femeie pulificata, o va privi cu respectul unui caine batut. Femeia(?!) aceasta nu gateste, nu face copii, nu se marita. Daca o face totusi, va lua un pizdificat. Este mariajul perfect.

  4. Ca să fie atât de… „lipită de perete”, ar trebui ca toate punctele alea să fie cu „şi” între ele, nu e suficient un „sau”! Cu „sau” nu se pune! Oricum nu s-a născut o femeie atât de „specială”! 🙂

Lasă un răspuns