Vine vacanțaa!….

Ce bine sună: Vine vacanțaaa!…Eu sunt mai încântată decât buburuzele mele. O așteptăm cu multă nerăbdare. Vacanța de Paște e bine venită, ca de altfel toate vacanțele, așa că voi lipsi o perioadă de pe blog. Plecăm câteva zile din țară și vreau să mă detașez de tot.

Pentru mine, sărbătoarea de Paște înseamnă plecat de acasă, scăpat de curățenia obsesivă, că „așa se face”, curat mai ales de Paște, de parcă în celelalte zile n-am trăi în aceeași casă și n-ar trebui întreținută. Mai înseamnă scăpat de mesele copioase, alergătura prin mall-uri pe ultima sută de metri, îmbuibatul cu mâncare de parcă până acum am trăit apocalipsa și n-am văzut fir de aliment. Și mai înseamnă și spălat de creier, căci am nevoie și de așa ceva. Pentru mine, Paștele înseamnă ALTCEVA!

De când mi-am cunoscut soțul nu am petrecut Paștele acasă, am ales întotdeauna să plecăm. Într-un singur an am stat totuși acasă, „forțați de situație”, când am născut-o pe buburuza mică, și am ciocnit ouă roșii la spital.:)

Așa că vă doresc tuturor un Paște așa cum îl visați, iar Iepurilă să vă aducă tot ce vă doriți!

Fabiola Ion
Ultimele postari ale lui Fabiola Ion (vezi toate)

by

Îmi place să râd. Mult, sincer şi cu oameni cu drag de viaţă. Am şi plâns dar rimelul curs pe obraji nu se asorta cu sufletul meu. Îmi place să mă joc cu cuvintele, să le potrivesc zâmbetului şi să transmit mai departe starea de bine. Sunt soţie şi mamă de două buburuze, ele mă inspiră dar mă şi transpiră, iar ziua în care să spun că mă plictisesc încă nu s-a inventat.

22 thoughts on “Vine vacanțaa!….

  1. Zbor lin! Cu putin noroc, tine vremea buna cateva zile si pe aici. Inteleg ca Bruxelles e doar un stop over. Oricum, cu soare, e frumos, recunosc ca in alte conditii nu ma omor dupa orasul ce m-a adoptat.

Lasă un răspuns